Besöksadress:

Umeå Folkets Hus

Skolgatan 59

903 29 Umeå

Postadress:

Umeå Folkets Hus

Box 466

901 09 Umeå

Boka konferens: 090 - 15 62 30

Växel och reception: 090 - 15 62 00

Restaurang Äpplet: 090 - 15 62 44

Soul Train Party är en klubb för alla som älskar den bästa dansmusiken!

Frågor: soultrainumea@umeafolketshus.se

Höstgens datum:

20/9

18/10

29/11

20/12

Soul Train Umeå – Din destination för musik, dans och after work

Soul Train är inte bara en klubb i Umeå, det är en upplevelse av musik som sträcker sig från allt mellan Aretha Franklin till Avicii. Sedan 2016 har vi dansat och hyllat livet i vår alldeles egna restaurang Äpplet. Letar du efter det perfekta stället att gå till efter jobbet med kollegorna? Missa inte Soul Train, din destination för musik, dans och after work party i Umeå!

Vad är Soul Train?

Soul Train är en klubb i Umeå och ett after work party för alla mellan 18 år och uppåt som älskar den bästa dansmusiken. Det är en plats där människor samlas för att dela glädjen av att dansa till de bästa låtarna från olika genrer och epoker. Vare sig du är ett långvarigt fan av klassisk soul eller älskar modern elektronisk dansmusik, kommer du kunna dansa till en mängd olika låtar som passar din smak. I slutet av varje månad hittar du Umeås härligaste dansgolv och Soul Trains resident DJ Daniel ”Donken” Lundqvist på restaurang Äpplet hos oss på Umeå Folkets Hus.

Upptäck vår unika after work upplevelse

Soul Train är öppet mellan 17–22, vilket gör oss till den perfekta destinationen för din after work. Ta med dina kollegor och släpp loss till rytmerna medan du njuter av vår smakfulla after work-meny som serveras mellan 17:00 till 19:00. Upptäck vår unika after work upplevelse och missa inte chansen att koppla av och ladda upp inför helgen med vårt Soul Train party. Vi ser fram emot att få välkomna dig till oss på Umeå Folkets Hus!

Boka bord i förväg för att säkra din plats

Med den ständiga populariteten hos Soul Train Umeå rekommenderar vi att du bokar ditt bord i förväg för att säkra din plats, då platserna ofta fylls snabbt. Om dina planer ändras eller antalet personer förändras är det inga problem, kontakta oss gärna innan på soultrainumea@umeafolketshus.se och låt oss veta hur många ni är. Mat beställs sedan via weiq. 

Håll dig uppdaterad med Soul Train Umeå

Följ gärna oss på Facebook för att hålla dig informerad om våra senaste evenemang, teman och allt annat du behöver veta. Det är det bästa sättet att vara först med de senaste uppdateringarna och säkerställa att du inte missar något spännande. Har du några frågor eller funderingar om Soul Train? Tveka inte att kontakta oss!

Upplev Soul Train – Din ultimata after work klubb i Umeå

Soul Train Umeå är mer än bara en klubb, det är en destination där musik, dans och gemenskap smälter samman till en oförglömlig upplevelse. Välkommen till oss på Folkets Hus för den ultimata after work klubben i Umeå och en kväll fylld med glädje och dans. 

Meny

Meny  

Vi är tillbaka i höst med nya spännande AW-rätter!