Besöksadress:

Umeå Folkets Hus

Skolgatan 59

903 29 Umeå

Postadress:

Umeå Folkets Hus

Box 466

901 09 Umeå

Boka konferens: 090 - 15 62 30

Växel och reception: 090 - 15 62 00

Restaurang Äpplet: 090 - 15 62 44

Konferens & Kongress

Antal lokaler: 30 konferensrum i olika storlekar

100% nöjd kund-fokus Vi önskar dig varmt välkommen till en av Norrlands största konferensanläggningar. I över 30 år har vi ordnat konferenser för stora och små grupper.

Hela vår anläggning är certifierat Svanenmärkt.

Handikappsanpassat: I samtliga större konferensrum och kongresslokaler finns hörslingor installerade. Portabla hörslingor finns. Hissar och ramper finns för de flesta av våra lokaler.

Välkommen till oss för konferens eller kongress!

 

Låt oss göra din konferens eller kongress till en härlig och minnesvärd upplevelse. Vi är väldigt stolta över att vi under våra 30 år som verksamma har vi skapat en uppskattad och omtyckt  konferensanläggning för våra kunder. Som en del av vårt miljöarbete är våra restauranger Svanenmärkta sen 2008 och idag är, förutom restaurangerna, hela vår anläggning är certifierat Svanenmärkt. Som en av fem anläggningar i landet är vi stolta över att kunna erbjuda ett miljövänligare alternativ när du bokar din konferens eller middag. Välkommen till Umeå Folkets hus.

Konferens

En konferens i enlighet med er vision

Vi önskar dig varmt välkommen till en av Norrlands största konferensanläggningar. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar med kunnig och erfaren personal, bästa möjliga service och med en erfarenhet som går i linje med att vi är en av de konferensanläggningar som funnits längst. I över tre decennier har vi arbetat med 100% nöjd kund-fokus. Konferera på vår konferensanläggning under en eller flera dagar, och upplev skillnaden.

Kongress

Stora samtal i en familjär miljö!

För den stora gruppen finns våra välkoordinerade kongressalternativ. Vi har 30 konferensrum i olika storlekar och lång erfarenhet av att anordna kongresser för större grupper och företag. Vi har projektledare som i samråd med er säkerställer att er kongress fungerar felfritt från början till slut logistiskt och praktiskt. Vi erbjuder modern teknik och anpassningsbar webbaserad anmälningssida för deltagarna. Välkommen att boka er kongress hos oss.

R

30 konferenslokaler

Konferera i någon av våra 30 konferensrum, varav 11 st är grupprum. 4 av våra rum rymmer mellan 100-250 sittande gäster.

R

Alla ryms!

Vi önskar dig varmt välkommen till en av Norrlands största konferensanläggningar. För den stora gruppen finns våra välkoordinerade kongressalternativ

R

30 års erfarenhet

 I över tre decennier har vi arbetat med 100% nöjd kund-fokus. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar.

R

Svanenmärkt

Hela vår anläggning är certifierat Svanenmärkt. Som en av fem anläggningar i landet är vi stolta över att kunna erbjuda miljövänligare alternativ.

Skicka offertförfrågan

  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD
  • :
  • Beskriv i korthet ditt evenemang och det ni vill få offert på.