Besöksadress:

Umeå Folkets Hus

Skolgatan 59

903 29 Umeå

Postadress:

Umeå Folkets Hus

Box 466

901 09 Umeå

Boka konferens: 090 - 15 62 30

Växel och reception: 090 - 15 62 00

Restaurang Äpplet: 090 - 15 62 44

Konferens & Kongress

Antal lokaler på Umeå Folkets Hus för konferens i Umeå: 30 konferensrum i olika storlekar

100% nöjd kund-fokus Vi önskar dig varmt välkommen till en av Norrlands största konferensanläggningar. I över 30 år har vi ordnat konferenser för stora och små grupper.

Hela vår anläggning är certifierat Svanenmärkt.

Handikappsanpassat: I samtliga större konferensrum och kongresslokaler finns hörslingor installerade. Portabla hörslingor finns. Hissar och ramper finns för de flesta av våra lokaler.

Professionell och modern miljö för möten och konferens i Umeå


Låt oss göra din konferens i Umeå till en härlig och minnesvärd upplevelse.
Vi erbjuder en professionell och modern miljö för dina möten och konferenser i Umeå och är väldigt stolta över att vi under våra 30 år som verksamma har skapat en uppskattad och omtyckt konferensanläggning i Västerbotten för våra kunder. Som en del av vårt miljöarbete är vår restaurang Svanenmärkta sedan 2008 och idag är, förutom restaurangen, hela vår anläggning certifierad med Svanenmärkning. Som en av få anläggningar i landet är vi stolta över att kunna erbjuda ett miljövänligare alternativ genom Svanen när du bokar din konferens eller middag.

En av Norrlands största konferensanläggningar

En konferens i enlighet med er vision

Vi önskar dig varmt välkommen till en av Norrlands största konferensanläggningar med förstklassig konferensservice. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar med kunnig och erfaren personal, bästa möjliga service och med en erfarenhet som går i linje med att vi är en av de konferensanläggningar i Västerbotten som funnits längst. I över tre decennier har vi arbetat med 100% nöjd kund-fokus. Boka din konferens i Umeå eller dina möten på vår konferensanläggning i Västerbotten under en eller flera dagar, och upplev skillnaden.

Kongress i Umeå för stora sällskap

Stora samtal i en familjär miljö!

För stora sällskap finns våra välkoordinerade kongressalternativ. Vi har 30 konferensrum i olika storlekar där vår största lokal tar 1150 besökare, och vi har lång erfarenhet av att anordna konferenser för större grupper och företag. På Umeå Folkets hus erbjuder vi projektledare som i samråd med er säkerställer att er kongress fungerar felfritt från början till slut både logistiskt och praktiskt. Modern teknik och anpassningsbar webbaserad anmälningssida för deltagarna är också något vi erbjuder. Välkommen att boka er kongress hos oss på Umeå Folkets Hus.

Skräddarsydda möten och konferenser i Umeå

Vi vet att det kan vara svårt att organisera en konferens på egen hand, därför erbjuder vi professionella projektledare som är experter på att hantera alla aspekter av dina möten och din konferens i Umeå –  allt från bokningar till matarrangemang och logistik. Vi tillhandahåller skräddarsydda konferensupplägg och vårt erfarna team arbetar tätt med dig för att se till att konferensen anpassas efter dig och dina förutsättningar. För oss är det viktigt att alltid tllgodose våra kunders önskemål och behov och vi är dedikerade till att skapa minnesvärda och framgångsrika möten och konferenser i Umeå som hjälper till att driva din verksamhet framåt.

Cateringalternativ för dina önskemål

Mat och dryck är ofta en viktig del av en konferensupplevelse. För att möta dina behov erbjuder vi därför en rad olika cateringalternativ – från lättare mellanmål till färska måltider som passar alla smaker och önskemål. Även om du planerar en kort paus med kaffe och snacks eller en fullständig middag med flera rätter, kan du räkna med att vi erbjuder professionell service och högsta kvalitet på mat och dryck från vår restaurang Äpplet. Tack vare vårt engagerade team av kockar och serveringspersonal kan du koppla av och fokusera på dina affärsfrågor medan vi tar hand om allt det praktiska runt omkring.

R

30 konferenslokaler

Konferera i någon av våra 30 konferensrum, varav 11 st är grupprum. 4 av våra rum rymmer mellan 100-250 sittande gäster.

R

Alla ryms!

Vi önskar dig varmt välkommen till en av Norrlands största konferensanläggningar. För den stora gruppen finns våra välkoordinerade kongressalternativ

R

30 års erfarenhet

 I över tre decennier har vi arbetat med 100% nöjd kund-fokus. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar.

R

Svanenmärkt

Hela vår anläggning är certifierat Svanenmärkt. Som en av fem anläggningar i landet är vi stolta över att kunna erbjuda miljövänligare alternativ.


Konferens i Umeå för stora och små grupper

Vi erbjuder en mängd olika konferensrum som kan rymma allt från små arbetsgrupper till stora konferenser och evenemang, därför är alla våra utrymmen utrustade med den senaste tekniken och komforten för att tillhandahålla en smidig och produktiv konferensupplevelse. Oavsett om du planerar en konferens för affärsmöten eller en branschrelaterad händelse, är vårt mål att hjälpa dig att skapa en minnesvärd upplevelse för alla deltagare. 

 

 

 


Välkommen att boka din kongress eller konferens i Umeå hos oss

Vill du boka en kongress eller konferens i Umeå för ditt företagsevent eller andra ändamål? Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig att skapa minnesvärda och inspirerande konferenser och möten efter dig och dina behov och har lång erfarenhet och bred kompetens inom kongresser, mässor, konferenser och möten. Tveka inte att kontakta oss idag för en kostnadsfri offert för att boka din nästa konferens i Umeå! 

 

 

 

Skicka offertförfrågan

  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD
  • :
  • Beskriv i korthet ditt evenemang och det ni vill få offert på.

Vanliga frågor och svar om konferens i Umeå

Vad är unikt med er konferensanläggning i Umeå?

Vår konferensanläggning i Umeå erbjuder en professionell och modern miljö för möten och konferenser, med 30 års erfarenhet och en stark fokus på kundnöjdhet. Vi är stolta över att vara en av Norrlands största anläggningar och är Svanenmärkta för vårt miljöarbete sedan 2008. Med 30 konferenslokaler, varav 11 är grupprum, kan vi rymma både små och stora grupper och vi erbjuder skräddarsydda och flexiblla möteslösningar och cateringalternativ för att möta våra kunders behov och önskemål.

Vilka typer av mötesrum erbjuder ni?

På Umeå Folkets Hus har vi en mångsidig mix av mötesrum som möter olika behov. Vi har totalt ett 30-tal konferenslokaler och erbjuder allt från mindre konferensrum och grupprum till vår stora kongressal som rymmer 1150 sittande gäster.

Kan ni hjälpa till med att skräddarsy möten och evenemang enligt våra behov och önskemål?

Absolut! Vi specialiserar oss på skräddarsydda möten och konferenser i Umeå och arbetar nära med våra kunder för att möta olika behov och säkerställa att deras vision blir verklighet.

Vilka tjänster ingår i ert skräddarsydda mötespaket?

Våra skräddarsydda konferenspaket inkluderar allt från nödvändiga faciliteter och teknisk utrustning till catering och projektledning, allt anpassat efter dina specifika behov. Med våra skräddarsydda mötespaket strävar vi efter att tillgodose alla dina behov och önskemål för att skapa en minnesvärd och framgångsrik konferens eller möte i Umeå.

Finns det möjlighet att få teknisk support under vårt möte eller evenemang?

Självklart! Vårt team finns alltid tillgängligt för att erbjuda teknisk support och hjälp under ditt möte eller konferens i Umeå, allt för att säkerställa att din konferens eller ditt möte blir framgångsrikt och problemfritt.

Hur mycket kostar en konferens i Umeå hos er på Folkets Hus?

Priset för en konferens hos oss på Folkets Hus i Umeå varierar beroende på faktorer som antal deltagare, val av mötesrum, längd på evenemanget och eventuella tilläggstjänster såsom catering och teknisk utrustning. För att få en exakt prisuppgift, vänligen skicka en offertförfrågan för en skräddarsydd offert baserad på era specifika behov och önskemål. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vad är skillnaden på konferens och kongress?

Generellt sett är en konferens ett möte där personer samlas för att diskutera och utbyta information inom ett specifikt ämne eller område. Det kan vara en mindre eller större sammankomst, ofta med ett schemalagt program och olika föreläsningar eller workshops. Kongress är däremot vanligtvis en större och mer formell sammankomst som samlar deltagare från en viss bransch eller organisation för att diskutera specifika ämnen eller frågor. Kongresser kan också inkludera utställningar, presentationer av forskning och policydiskussioner. Hos oss på Umeå Folkets Hus kan du anordna både konferens och kongress. Kontakta gärna oss för att få mer information och en kostnadsfri offert!

Hur gör man en bra konferens i Umeå?

För att få en bra konferens är det viktigt att noggrant planera och förbereda sig. Här är några tips för att lyckas med din konferens:

  • Tydligt syfte: Definiera syftet med konferensen och vilka mål du vill uppnå.
  • Planering: Skapa en detaljerad agenda och schema för konferensen, inklusive val av talare, ämnen och aktiviteter.
  • Engagera deltagarna: Skapa interaktiva sessioner, workshops och diskussioner för att engagera deltagarna och främja interaktion och kunskapsutbyte.
  • Teknisk support: Se till att all teknisk utrustning och support är på plats för att säkerställa att presentationer och andra tekniska behov fungerar smidigt.
  • Catering: Erbjud en varierad och hälsosam mat och dryck för deltagarna för att hålla energinivån uppe under konferensen.
  • Utvärdering: Efter konferensen rekommenderar vi att genomföra en utvärdering. Detta i syfte att få feedback från deltagarna och identifiera områden för förbättring inför framtida konferenser.

Hur bokar jag en kongress eller konferens i Umeå hos er på Umeå Folkets Hus?

Du kan enkelt boka en konferens eller kongress hos oss genom att kontakta oss på 090 – 15 62 30. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med en minnesvärd och framgångsrik konferens i Umeå hos oss på Folkets Hus!

Konferenslokal hos Umeå Folkets Hus.
Konferenssal för flertalet deltagare.
En av Folkets Hus konferenslokaler.