Besöksadress:

Umeå Folkets Hus

Skolgatan 59

903 29 Umeå

Postadress:

Umeå Folkets Hus

Box 466

901 09 Umeå

Boka konferens: 090 - 15 62 30

Växel och reception: 090 - 15 62 00

Restaurang Äpplet: 090 - 15 62 44

Ölprovning i Umeå

Provningarna hålls i Äpplet mellan 18.30-21

Ölprovning i Umeå

Välkommen till Umeå Folkets Hus! Hos oss kan du upptäcka en värld av fantastiska ölsorter och lära dig mer om deras unika smaker och historia. Oavsett om du är en erfaren ölentusiast eller nybörjare i ölvärlden, kommer du att hitta något som passar din smak och nyfikenhet här hos oss. Vårt mål är att skapa en unik och berikande ölupplevelse för alla våra besökare!

Ölprovning på engelska

För att säkerställa att så många som möjligt kan delta och ta del av vår ölprovning håller vi den på engelska. Det ger oss möjlighet att välkomna deltagare från olika länder och skapa en atmosfär av gemenskap och utbyte. Det öppnar också upp för en diskussion som är tillgänglig för alla, oavsett vilket språk man pratar. På så sätt kan vi skapa en global gemenskap av ölälskare som kan dela sina erfarenheter och smakpreferenser med varandra.

Spännande smaker och ölsorter

Våra ölprovningar hålls i vår mysiga och stämningsfulla eventrestaurang Äpplet. Provningarna hålls mellan 18.30-21 där vi utforskar olika ölsorter tillsammans med vår professionella ölsommelier, Dave Orman. Med sin expertkunskap och passion för öl kommer Dave att guida dig genom en minnesvärd och lärorik upplevelse. För varje ölprovning följs även ett tema för att visa mångfalden av de olika ölstilarna på marknaden idag.

Boka plats för unik ölupplevelse

Boka din plats redan idag och upplev en unik ölupplevelse! För att få mer information om våra ölprovningar, besök gärna Umea Beer Club. Där hittar du detaljerad information om kommande provningar, teman och olika öltyper som kommer att utforskas. Du kan också läsa mer om Dave Orman och hans erfarenhet och expertis inom ölprovning. Han kommer att leda dig genom varje ölprovning med sin kunskap och expertis.

Minnesvärd ölprovning i Umeå

Utforska världen av öl tillsammans med oss på Umeå Folkets Hus och ta med dig din kompis, partner, kollega eller någon annan du håller kär. En ölprovning den perfekta aktiviteten som både är en smakupplevelse och skapar minnen trevliga minnen. Upptäck dina nya favoriter under vår minnesvärda ölprovning och låt oss skapa minnen tillsammans!

Biljetter till ölprovning i Umeå

biljettcentrum kan du enkelt köpa biljetter till våra kommande ölprovningar. Du hittar också praktisk information om platsen, tidpunkter och eventuella specialerbjudanden. Besök biljettcentrum och säkra din plats på våra kommande ölprovningar redan idag. Vi ser fram emot att se dig på en av våra underhållande och lärorika ölprovningskvällar snart!

 

Varmt välkommen till oss

Umeå Folkets Hus är en plats där du kan koppla av, träffa nya människor och dela din passion för öl. Besök oss och upplev nya smaker och njut av den spännande världen av öl tillsammans med oss och likasinnade ölälskare.

Varmt välkommen!