Besöksadress:

Umeå Folkets Hus

Skolgatan 59

903 29 Umeå

Postadress:

Umeå Folkets Hus

Box 466

901 09 Umeå

Boka konferens: 090 - 15 62 30

Växel och reception: 090 - 15 62 00

Restaurang Äpplet: 090 - 15 62 44

Välkommen till Umeå

Umeå – en kreativ stad!
Björkarnas stad, är norra Sveriges största
stad och en av de snabbast växande i landet.
Stark tillväxt!
Umeå växer med 1 000 invånare per
år och är på det sättet unikt i Norrland.

Nära till nöje.
Umeå Folkets Hus ligger granne med Navet, en bad och fritidsanläggning. Det är några minuters promenadavstånd till prisbelönta restauranger, Guitars The Museum och för kulturälskaren – Väven!

Välkommen till Umeå, björkarnas stad!

Välkommen till Umeå, här finns kultur, kreativitet och en öppenhet som lockar människor från hela världen. Medelåldern i Umeå är så låg som 38 år, och med en tillväxt på mer än 1000 innevånare per år är björkarnas stad en av de snabbast växande i hela landet. Kommunens vision är att nå 200 000 medborgare år 2050. Med sin tillgänglighet, nära till nöje och ett gediget utbud av kultur är Umeå en optimal konferensstad.

Välkommen till Umeå,
björkarnas stad!

Välkommen till Umeå, här finns kultur, kreativitet och en öppenhet som lockar människor från hela världen. Medelåldern i Umeå är så låg som 38 år, och med en tillväxt på mer än 1000 innevånare per år är björkarnas stad en av de snabbast växande i hela landet. Kommunens vison är att nå 200 000 medborgare år 2050. Med sin tillgänglighet, nära till nöje och ett gediget utbud av kultur är Umeå en optimal konferensstad.

Umeå flygplats till Umeå Centrum på 8min

Flyger du till Umeå tar det 8min mellan flygplatsen innan du befinner dig i centrum av norra Sveriges största stad. Inne i stadskärnan hittar du Umeå Folkets Hus med gångavstånd till internationellt uppmärksammade Guitars – The Museum och Norrlandsoperan.

Under 2 tim från Bromma till Umeå Centrum

Kliv på ditt flyg från Stockholm, Bromma du är i Umeå centrum på under 2 tim. Smidigt, enkelt och tidseffektivt inför din konferens eller kongress hos oss.

Våra samarbetspartners hjälper dig med din bokning!

Oavsett om ni vill färdas med bil, buss, båt, tåg eller flyg – Våra samarbetspartners hjälper dig att hitta den smidigaste, mest kostnadseffektiva lösningen. Kontakta oss så kan vi hänvisa till en av våra samarbetspartners inom boende och resa.

Umeå flygplats till
Umeå Centrum på 8min

Flyger du till Umeå tar det 8 min mellan flygplatsen innan du befinner dig i centrum av norra Sveriges största stad. Inne i stadskärnan hittar du Umeå Folkets Hus med gångavstånd till internationellt uppmärksammade Guitars – The Museum och Norrlandsoperan.

Under 2 tim från
Bromma till Umeå Centrum

Kliv på ditt flyg från Stockholm, Bromma du är i Umeå centrum på under 2 tim. Smidigt, enkelt och tidseffektivt inför din konferens eller kongress hos oss.

Våra samarbetspartners hjälper
vi dig med din bokning!

Oavsett om ni vill färdas med bil, buss, båt, tåg eller flyg – Våra samarbetspartners hjälper dig att hitta den smidigaste, mest kostnadseffektiva lösningen. Kontakta oss så kan vi hänvisa till en av våra samarbetspartners inom boende och resa.

Umeå – nära till nöje.

30 sekunder bort

Ca trettio sekunder från Umeå Folkets Hus befinner du dig i härliga Umeå centrum med sina shoppingcenter, charmiga lokala butiker och flera prisbelönta restauranger. Runt hörnet av Umeå Folkets hus hittar du internationellt uppmärksammade Guitars – The museum och Norrlandsoperan.

1 minut bort

Från Umeå Folkets Hus är det nära både till avslappning och fart och fläkt. Ca en minut till fots och du har nått Navet, en äventyrsbad och träningsanläggning med spännande vattenrutschbanor, strömkanal, bubbelpool, spa-del där du kan relaxa och ett gym. Badhuset Navet öppnades 2016.

2 minuter bort

Knappa 2 minuter bort hittar du Väven, en mötesplats med restaurang, café, hotell & kulturscener. Sväng om för ett besök och ta del av kulturen och ta en god lunch eller härlig fika. Väven är vackert belägen nära älven som är ett perfekt promenadstråk. Här hittar du även stadsbiblioteket.

7 minuter med bil

För den som är shoppingsugen har du efter en kort bil eller bussresa nått ett av landets absolut mest centralnära IKEA-varuhus med intilliggande shoppingcentret Avion som öppnade i början av 2016. Avion ligger väldigt nära Umeå flygplats och har ett brett utbud med ca 90 butiker.