Besöksadress:

Umeå Folkets Hus

Skolgatan 59

903 29 Umeå

Postadress:

Umeå Folkets Hus

Box 466

901 09 Umeå

Boka konferens: 090 - 15 62 30

Växel och reception: 090 - 15 62 00

Restaurang Äpplet: 090 - 15 62 44

Gröna möten!

Vi gör skillnad, tillsammans!
Som en del i vårt arbete att skapa en miljövänlig mötesplats,
klimatkompenserar vi för våra heldagsgäster.

Fjärrkyla – Bättre för miljön.
Fjärrkyla är freonfritt och är därför mycket bättre för miljön.

S.M.A.R.T Mat
Nyttigt, gott och ger en riktig energikick när det behövs som allra mest.

Svanenmärkt anläggning.

Vi miljökompenserar tillsammans

Som en del i vårt arbete att skapa en miljövänlig mötesplats, klimatkompenserar vi för våra heldagsgäster. Vi gör en fin insats, tillsammans.
2020 bidrog vi tillsammans med drygt 40 000 kr som skänktes till Dragonskolans Tanzaniaförening för sitt arbete med att yrkesutbilda ungdomar i fattiga och utsatta områden.

Såhär går det till:

Att klimatkompensera en gäst hos Umeå Folkets hus kostar 2kr/dag och person (enligt beräkningar av hållbarhetskonsulter vid Esam). När du bokar en heldagskonferens hos oss lägger du en miljöavgift på 1kr/deltagare och vi går in med lika mycket – vilket dubblar effekten av din miljökompensation. Vi gör en fin insats, tillsammans

Fjärrkyla – bättre för miljön!

Vi ser till att alla deltagare håller fokus utan att börja svettas i våra lokaler försedda med fjärrkyla, så att man kan fokusera på att lyssna och lära istället för att låta tankarna segla iväg till en svalkande glass. Fjärrkyla är freonfritt och är därför mycket bättre för miljön.

S.M.A.R.T Mat

Vårt S.M.A.R.T mat koncept med en god meny som är särskilt framtagen för att hålla energinivån hög under hela er konferens. Nyttigt, gott och ger en riktig energikick när det behövs som allra mest. Mer grönt, Mindre tomma kalorier, Fler ekologiska varor & transportsnålt!

Svanar som landat

Som en del av vårt miljöarbete är våra restauranger svanenmärkta sen 2008 och idag är, förutom restaurangerna, hela vår anläggning certifierat svanenmärkt. Som en av ett femtontal anläggningar i landet är vi stolta över att kunna erbjuda ett miljövänligare alternativ när du bokar din konferens eller middag.