Besöksadress:

Umeå Folkets Hus

Skolgatan 59

903 29 Umeå

Postadress:

Umeå Folkets Hus

Box 466

901 09 Umeå

Boka konferens: 090 - 15 62 30

Växel och reception: 090 - 15 62 00

Restaurang Äpplet: 090 - 15 62 44

Kapacitet

Sittande middag: 650 personer
Nöjesaktivitet / Konsert: 850 personer

Utrustning

Trådlöst internet

Välkommen till Restaurang Äpplet på Umeå Folkets Hus


Vår eventrestaurang och beställningsrestaurang Äpplet har varit lite av en doldis, men har alltid varit uppskattad av våra gäster som lämnat oss mätta och nöjda. Vissa har varit här på konferenslunch, andra på konsert och en tredje på en företagsfest. Vi är väldigt flexibla och kan därför tillgodose nästan alla önskningar, och det är det som gör oss unika. Genom åren har vi arrangerat en rad storslagna bankettsittningar, inklusive de senaste årens Studentbal med 1100 personer. Vi har också arrangerat en mängd middagar i anslutning till konferenser samt företagsfester, kick-off middagar och krogshower. Restaurang Äpplet är sedan 2008 även svanenmärkt och det är något vi såklart är väldigt stolta över. På Restaurang Äpplet finns det ingen tvekan om att gästerna lämnar kvällens festligheter med ett stort leende på läpparna.

Planera ditt event på vår beställningsrestaurang

Restaurang Äpplet är en idealisk plats för olika evenemang och fester. Vår beställningsrestaurang i Umeå har flexibla möjligheter för att skapa en perfekt atmosfär för allt från födelsedagskalas och bröllopsmiddagar till företagsbanketter och konferenser. Vårt dedikerade team finns här för att hjälpa dig planera och genomföra ditt event, oavsett om det är en intim tillställning eller ett evenemang med större sällskap. På Restaurang Äpplet strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar när det gäller både mat, service och atmosfär. Boka och planera ditt evenemang hos oss idag!

Smakfull och varierad meny

Vi är glada att välkomna dig till vår eventrestaurang där vi erbjuder en unik och trevlig matupplevelse för alla besökare. Med vårt fokus på kvalitet, smak och service strävar vi efter att skapa minnesvärda stunder för dig och ditt sällskap. Vi är stolta över att erbjuda en varierad meny med något för alla smaker. Våra kockar använder även noggrant utvalda färska råvaror för att skapa smakfulla rätter som tilltalar alla. Vi lägger också stor vikt vid att erbjuda lokala, ekologiska och närproducerade råvaror när det är möjligt. Genom att samarbeta med lokala producenter och leverantörer, bidrar vi till att främja hållbarhet och stärka vårt närområde.

Vår pop-up restaurang Freja

Vår pop-up restaurang Freja är den perfekta platsen att njuta av god mat i samband med shower på Idun. Vi erbjuder 92 sittplatser och även bokningsbara platser för den som föredrar att säkra sin plats i förväg. För att boka bord eller om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post på freja@umeafolketshus.se eller genom att ringa oss på telefonnummer 090-156334. Vi finns här för att besvara dina funderingar och hjälpa dig att göra din vistelse hos oss så trevlig som möjligt.

Vi erbjuder cateringtjänster

Vi erbjuder även cateringtjänster för de tillfällen då du vill njuta av restaurang Äpplets mat på ett annat ställe än i vår restaurang. Oavsett om det är en arbetslunch, en privat fest eller ett företagsevent kan vårt cateringteam skapa en anpassad meny som passar dina behov och önskemål. En traditionell trerätters middag, bufféalternativ eller specialanpassade rätter – vi löser det du vill ha! Vi levererar även maten till din valda plats och ser till att den serveras färsk och tilltalande. 

Vill du boka vår beställningsrestaurang Äpplet i Umeå?

Boka vår beställningsrestaurang Äpplet i Umeå idag och låt oss hjälpa dig att skapa ett oförglömligt evenemang. Kontakta oss för att få mer information, för att ställa frågor eller för att boka din plats. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Restaurang Äpplet i Umeå och göra ditt besök hos oss minnesvärt!