Besöksadress:

Umeå Folkets Hus

Skolgatan 59

903 29 Umeå

Postadress:

Umeå Folkets Hus

Box 466

901 09 Umeå

Boka konferens: 090 - 15 62 30

Växel och reception: 090 - 15 62 00

Restaurang Äpplet: 090 - 15 62 44

Varje vinlunch serveras en tre rättersmeny och vin med ett tema, det kan vara vin från ett specifikt område, land eller en druvsort.

Bord bokar du via biljettcentrum.com

Vinlunch och vinprovning med Hanna Eriksson

Kom och njut av en härlig lördagslunch med matchande viner! Upptäck spännande smaker och njut av en härlig upplevelse vid våra vinluncher där du får möjlighet att prova olika vinsorter på Umeå Folkets Hus. Vi bjuder in dig till en resa genom vinets värld där du får möjlighet att utforska olika vinstilar och lära dig mer om deras ursprung, druvsorter och smaker. Varje vinlunch serveras en trerätters meny och vin med ett tema. Det kan vara vin från ett specifikt område, land eller en druvsort som italienska viner eller att vi följer ett mat-tema. Samtidigt som du sitter ner och blir serverad lunch, provar du fantastiska viner till maten som vår sommelier Hanna Eriksson har tagit fram och presenterar. 

Vinprovning i Umeå i en avslappnad och trevlig miljö

Vi strävar efter att skapa en avslappnad och trevlig atmosfär där du kan dela denna vinupplevelse med vänner, kollegor eller kanske till och med som en företagsaktivitet. För att boka biljetter till en vinlunch hos oss kan du besöka biljettcentrum. Där hittar du detaljerad information om kommande evenemang, menyförslag och priser. Vi rekommenderar att du bokar i förväg, då platserna kan vara begränsade.

Följ oss även på Instagram och Facebook för att se kommande datum och för att säkra din plats!

God mat och väl utvalda viner

Våra vinluncher är en perfekt kombination av god mat och väl utvalda viner. Du får avnjuta en förstklassig meny som är speciellt framtagen för att komplettera vinets karaktär och höja smakupplevelsen. Vår erfarna sommelier Hanna kommer att guida dig genom vinernas historia och ge dig insikter om hur man bäst matchar mat och vin.

Vill du vara med på vinlunchens mailinglista så mejla till hanna.eriksson@umeafolketshus.se. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Umeå Folkets Hus!

Boka vinlunch i Umeå 

Missa inte Umeås bästa vinlunch! Vi ser fram emot att välkomna dig till en härlig upplevelse fylld med vin, mat och gemenskap. Boka din plats redan idag och upplev en gastronomisk resa du sent kommer att glömma. Varmt välkomna! 🍷

Seniorvinlunch

Kom och upplev en härlig lunch tillsammans med vänner eller träffa nya bekantskaper samtidigt som du njuter av fantastisk mat och dryck. Vi serverar en exklusiv 3-rätters lunch med 4 matchande viner baserat på datumets tema. När du bokar din plats kan du välja om du önskar sitta med ett specifikt sällskap eller vid ett Community-table där du har möjlighet att lära känna nya vänner. Dörrarna öppnas kl. 11.00, vinprovningen startar kl. 11.30 och pågår i cirka 3 timmar inklusive lunch. Vi brukar vara klara runt 14.30. Priset är 625: – per person och inkluderar mat och provning av olika viner.

Boka din seniorplats idag

Passa på att fördjupa din kunskap om olika viner och smaker från olika druvor, regioner och delar av världen under hösten. Varje tillfälle ger dig en unik möjlighet att upptäcka och njuta av vinernas värld. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren vinälskare är du varmt välkommen att delta i våra seniorvinluncher. Det blir en härlig kombination av god mat, fantastiska viner och trevligt sällskap.

Boka din plats redan idag för en oförglömlig seniorvinlunch och låt hösten fyllas med smaker, dofter och gemenskap!

Nästa vinlunch-tillfälle

 

27/1 Riesling i alla dess skepnader SLUTSÅLD

9/3 Skreitorsk med dess otroliga möjligheter SLUTSÅLD

27/4 Äntligen dags för Asien! SLUTSÅLD

18/5 Umeå Folkets Hus dryckeskamp! SLUTSÅLD

15/6 Mousserande vin SLUTSÅLD

Nästa vinlunch-tillfälle – Seniorvinlunch

 

8/3-2024 – Schweiz och Österrike SLUTSÅLD

5/4-2024 – Languedoc – Roussillion SLUTSÅLD

3/5-2024 – Roséviner SLUTSÅLD

2024-06-14 – Mousserande vin

Följ oss på sociala medier här