Besöksadress:

Umeå Folkets Hus

Skolgatan 59

903 29 Umeå

Postadress:

Umeå Folkets Hus

Box 466

901 09 Umeå

Boka konferens: 090 - 15 62 30

Växel och reception: 090 - 15 62 00

Restaurang Äpplet: 090 - 15 62 44

Teknik

Vi har professionella tekniker med mångårig erfarenhet på plats som kan hjälpa er hitta en teknisk lösning som passar just er konferens. Vår moderna teknik gör att du kan konferera utan teknikstrul.

Utrustning

Bildskärmar/projektorer
Ljudanläggningar
Datorer
Belysning
Videokonferensutrustningar
Hörhjälpmedel
med mera

Modern teknik

 

Vi har proffsiga tekniker med mångårig erfarenhet på plats som kan hjälpa er hitta en teknisk lösning som passar just er konferens. Vår moderna teknik gör att du kan konferera utan teknikstrul. Välkommen att boka din konferens hos oss!

 

Våra tekniker hjälper er hitta den tekniska lösning som passar er konferens eller kongress bäst. Med våra kompetenta teknikavdelning flyter dagen på utan teknikstrul. I de flesta av våra konferensrum kan du kan enkelt koppla upp din dator till projektor/bildskärm och ljudanläggning, använder du USB och vill låna en dator så är det inga problem.

Behöver du hjälp med tekniken står vi till ditt förfogande. Alla konferensrum har belysning med effektivt och behagligt ljus som dessutom är energisnål. Från Umeå Folkets Hus kan du även hålla konferens med hela världen. Ring och bestäm med oss hur du vill ha det, vi, tillsammans med våra samarbetspartners, tar fram en lösning som passar dig