Vår strävan är att ge dig som gäst en minnesvärd upplevelse!

Lisa Matsson
Bitr. Restaurangchef

Folkligt, naturligt och nära

Hej, och välkommen till TC. Vi är en restaurang som serverar genuin, naturlig och vällagad mat. Hos oss kan du ta del av lunch, à La Carte, skönt barhäng, festvåning och nattklubb men även stans bästa uteservering sommartid. Vi kombinerar en folklig atmosfär med en meny baserad på bra råvaror som tillagas utan genvägar, där de norrländska smakerna är tydliga.

Vår strävan är att leverera service i toppklass, att erbjuda dig som gäst en minnesvärd upplevelse som du vill komma tillbaka för. Vi känner stolthet inför utmaningen att med fokus på bra råvaror laga mat från grunden som karakteriseras av naturliga, tydliga och rena smaker.

Vi har under en länge tid jobbat hårt för att minimera den miljöpåverkan som restaurangen har. Vi hushåller med energin, tar svamp och bär från skogen under säsong, som mognat i egen takt. Färsk fisk från norrländska vatten och kött från svenska gårdar så långt det är möjligt. Idag är vi en av 41 restauranger i Sverige som är Svanenmärkta och tillsammans med vår syster restaurang Äpplet, de enda i Umeå.

I början av 2012 renoverade vi våra lokaler, då var ett av ledorden långsiktig- och hållbarhet. Materialen som användes är naturliga som ek, marmor och koppar. Material som är befintliga i huset och som vi bygger vidare på. Färgsättningen är varm och välkomnande, allt för att du som gäst, ensam eller i sällskap ska trivas.

Varje dag ser vi oändliga möjligheter och vi försöker ständigt förbättra oss.

Välkommen in och ta del av allt vi har att erbjuda!