Vi har tagit fram en konferensmeny som istället för att trötta deltagarna ger energikickar. Vi kallar konceptet för S.M.A.R.T mat.

Välkommen till en S.M.A.R.T* konferensdag

Både konferensdeltagaren och föreläsaren räds den. Timmen efter lunchuppehållet. Timmen när all energi är koncentrerad till att smälta maten. Timmen när det är som svårast att koncentrera sig och vara vara uppmärksam. Vi har därför tagit fram en konferensmeny som istället för att trötta deltagarna ger energikickar. Vi kallar konceptet för S.M.A.R.T mat.

Det börjar redan vi förmiddagsfikat. Där serverar vi S.M.A.R.T smörgås som en rejäl energikick. Till det kan den som vill välja Rooibos te som innehåller mängder av nyttiga antioxidanter. Till lunch väljer vi ut rätt kött eller fisk. Till det serverar vi vårt hembakta surdegsbröd där smöret är utbytt mot god färskost. I salladen varierar vi mellan baljväxter, rotsaker, kål och grönsallad tillsammans med god dressing. Bordsvatten och lättöl är utbytt mot Umeås goda kranvatten för att minska andelen salter. När sedan eftermiddagssvackan kommer så höjer vi koncentrationsförmågan genom att bjuda på energikakor till fikat.

*Större andel vegetabilier - Mindre tomma kalorier - Andelen ekologiskt ökar - Rätt kött eller fisk - Transportsnålt