Ask

Medelstor lokal som erbjuder flera olika typer av dukningar. Som flest kan man sitta 48 personer i biosittning.

LÄS MER


Balder

Stor lokal som erbjuder flera olika typer av dukningar. Som flest kan man sitta 95 personer i biosittning.

LÄS MER


Embla

Medelstor lokal som erbjuder flera olika typer av dukningar. Som flest kan man sitta 54 personer i biosittning.

LÄS MER


Grim

Fast möblerad lokal med biosittning för 104 personer med skrivskivor i stolsryggarna. Panel med mikrofoner, talarstol och trådlösmygga ingår.

LÄS MER


Idun

Vår absolut största och mest flexibla lokal. Här kan vi presentera allt från konserter till middagar och föreläsningar. Ett fullsatt Idun rymmer 1150 personer sen kan man nästan trolla med denna lokal till den storlek som man vill

LÄS MER


Källan

Ett alldeles unikt rum med fantaskiskt känsla. Bekväma stolar med skrivskivor, egen köksdel och en alldeles egen gräsmatta att vila fötterna på.

LÄS MER


Loke

Ljus och rymlig lokal för maximalt 89 personer. Kan bokas tillsammans med Gallerigången om utställningyta behövs.

LÄS MER


Midgård

Vårt exklusiva styrelserum med styrelsebord för 18 personer, självklart ligger den klassiska styrelseklubban redo att användas. Finns även skinnsittgrupp för 6 personer.

LÄS MER


Miklagård

Vår alldeles egna flexibla biosalong Miklagård passar till mindre filmvisningar eller föreläsningar. Lokalen passar också mycket bra till dans och liknande aktiviteter.

LÄS MER


Mimer

Medelstor lokal som erbjuder flera olika typer av dukningar. Som flest kan man sitta 56 personer i biosittning.

LÄS MER


Nanna

En mindre lokal som erbjuder flera typer av dukningar. Dukningen blockbord rymmer 16 personer.

LÄS MER


Oden

En mindre lokal men väldigt ljus och trevlig. Vid biosittning rymmer lokalen 30 personer.

LÄS MER


Petterson-Berger

Medelstor lokal för 69 personer med panel för upp till 6 personer med mikrofoner. Fristående talarstol och trådlösmygga ingår även. Lämpar sig väldigt bra till paneldebatter eller presskonferenser.

LÄS MER


Rist

Trevlig lokal med som erbjuder flera olika typer av dukningar. Som flest kan man sitta 50 personer i biosittning eller varför inte en mindre dukning för 20 personer i öar.

LÄS MER


Studion

Vår största lokal för dukning med konferensbord och stolar, upp till 150 personer i denna möblering. Väljer man att använda gradängen och lösa stolar så kan man var ända upp till 260 personer. Lokalen passar även utmärkt för middagar och fester och rymmer upp till 200 personer vid en sittande middag. Här har ni tillgång till egen entré, garderob, scen och bar allt för att kunna hålla ihop ert arrangemang.

LÄS MER


Tonsalen

Nyrenoverad och ljuslokal som är väldigt flexibel när det gäller möblering. Biosittning, hörsal, öar eller u-bord allt går att lösa. Maximalt 110 personer.

LÄS MER