När du väljer Umeå Folkets hus som arrangemangspartner, kan du vara säker på att få bästa service av vår erfarna, kunniga och engagerade personal. Vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar. Vi är inte bara en av Norrlands största konferensanläggningar med lösningar på de flesta behov du som kund kan tänkas ha. Vi är även en av de som funnits längst, nämligen i 30 år. Hos oss är din trygghet vårt ledord.

Aktuellt

Umeå Folkets Hus först i Västerbotten

Flera svanar har landat på Umeå Folkets hus. Sedan 2008 har våra restauranger varit Svanenmärkta och nu har vi tagit nästa steg i vårt miljöarbete genom att certifiera hela konferensanläggningen. Som en av fem anläggningar i landet är vi stolta över att kunna erbjuda ett miljövänligare alternativ när du skall boka din konferens eller middag. Kontakta oss när du vill boka ett klimatsmart möte.


Vi miljökompenserar – tillsammans

Helt i linje med våra ambitioner att skapa en miljövänlig mötesplats klimatkompenseras våra heldagsgäster. Att klimatkompensera en gäst hos Umeå Folkets hus kostar två kronor per dag och person (enligt beräkningar av hållbarhetskonsulter vid Esam). I våra paketpriser för endagskonferenser ingår en miljöavgift på en krona per deltagare. Umeå Folkets hus lägger till lika mycket, vilket gör att din satsade miljökrona får dubbel effekt.


Ett S.M.A.R.T:are sätt att pausa

Miljö och hälsa är alltid i fokus när du tar en pausfika hos oss. Vi bakar allt bröd på surdeg i vårt eget bageri och allt vi serverar följer restaurangens Svanenmärkning.

Morgonfika

Gör dina egna smörgåsar av vårt hembakade surdegsbröd, ett bröd som innehåller långsamma kolhydrater. Bred på vispat K-märkt smör och välj pålägg mellan ost, sallad, paprika, gurka och frukter. Sallad och örter är lokalproducerade vid Hällnäs Handelsträdgård nära Umeå. Till detta erbjuder vi rött te (Rooibos) med nyttiga antioxidanter och KRAV-märkt kaffe.

Eftermiddagsfika

Olika hembakade kakor från vårt eget bageri ex. energikakor som innehåller frukter och nötter eller en sötare varianter för den som önskar det. Till detta erbjuds rostade frön: sojabönor, pumpakärnor, solrosfrön smaksatta med goda kryddor samt varierande frukter. Även på eftermiddagen erbjuder vi rött te och KRAV-märkt kaffe.


Kontakta oss

Tel
090-15 62 00

Adress
Umeå Folkets Hus
Box 466
901 09 Umeå