Välkommen till en S.M.A.R.T. konferensdag. Större andel vegetabilier. Mindre tomma kalorier. Andelen ekologiskt ökar. Rätt kött eller fisk. Transportsnålt.

HALVDAG I KÄLLAN MED S.M.A.R.T.-LUNCH
Pris exkl. moms: 397kr

Källan är vårt senaste tillskott av mötesrum. Här betonar vi vikten av mötet - mötet mellan människor, där interaktionen sker i en avslappnad miljö. Alla sitter bekvämt i fåtöljer med egen skriv-skiva samt hjul för flexibilitet. Rummet är skapat för att mötesdeltagarna lätt ska kunna ändra på möbleringen och skapa det mötesrum som passar bäst just i ER situation.

Källan är utrustat med en egen köksdel med bardisk och kyl.

• Konferenslokal anpassad efter antal deltagare
• Frukt på konferensvåningen
• Kaffe/te och S.M.A.R.T smörgås med hembakat bröd
• Serverad lunch enligt S.M.A.R.T konceptet
• OH, trådlöst internet, storbildsprojektor (i större lokaler), block och pennor
• Konferensservice

Både konferensdeltagaren och föreläsaren räds den. Timmen efter lunchuppehållet. Timmen när all energi är koncentrerad till att smälta maten. Timmen när det är som svårast att koncentrera sig och vara uppmärksam. Vi har därför tagit fram en konferensmeny som istället för att trötta deltagarna ger energikickar. Vi kallar konceptet för S.M.A.R.T mat.

Det börjar redan vi förmiddagsfikat. Där serverar vi S.M.A.R.T smörgås som en rejäl energikick. Till det kan den som vill välja Rooibos te som innehåller mängder av nyttiga antioxidanter. Till lunch väljer vi ut rätt kött eller fisk. Till det serverar vi vårt hembakta bröd som innehåller linfrö och solrosfrö där smöret är utbytt mot god färskost. Salladen består av baljväxter tillsammans med god dressing. Bordsvatten och lättöl är utbytt mot Umeås goda kranvatten för att minska andelen salter. När sedan eftermiddagssvackan kommer så höjer vi koncentrationsförmågan genom att bjuda på energikakor till fikat.